Kjøpsvilkår

PRISER
Alle priser på nettbutikken er oppgitt med moms. Fakturaen som følger med i pakken viser prisen med og uten moms og frakt.

FRAKT
For alle pakker kommer fraktprisen i tillegg til vareprisen. Fraktalternativ og fraktpris blir automatisk beregnet, og blir vist på din ordre før du gjennomfører betaling.

Det er ingen frakt dersom pakken hentes hos oss.

BETALING
All handel på Halden fengsels nettbutikk forutsetter forhåndsbetaling med bankkort eller kredittkort.
Halden fengsel aksepterer VISA og MasterCard, og samarbeider med Nets for en sikker håndtering av kortbetalingen. Kortnummeret sendes gjennom en kryptert forbindelse direkte til banken og lagres aldri hos oss.

ANGREFRIST
Etter at du har mottatt varen har du etter Norsk Kjøpslov 14 dagers angrefrist! Angrefristen gjelder på alle varer kjøpt av Halden fengsel.
For å benytte deg av angrefristen forutsettes det at varen returneres Halden fengsel i samme stand som du mottok den. Varen må være ubrukt, og alle merker og lapper må være på varen, samt at den skal ligge i original emballasje ved retur.
Sammen med returnerte varer skal det ligge Angrefristskjema hvor du skal ha fylt ut årsaken til at du valgte å returnere varene. Se også informasjon under.

Tilbakebetaling
Når vi har fått tilbake varen og ser at alt er ok vil vi innen 3 uker tilbakebetale beløpet du har betalt for varen. Frakt og ekspedisjonskostnader refunderes ikke.

GARANTIER / REKLAMASJON
Dersom du skulle være så uheldig å få levert en vare med feil eller mangler fra Halden fengsel kan du enten kreve omlevering, prisavslag eller heving av kjøpet i henhold til Forbrukerkjøpsloven. Reklamasjonsfristen er normalt 2 år etter at du har mottatt varen. For å kunne gjøre mangel gjeldende må Halden fengsel få skriftlig beskjed rimelig tid etter at du oppdaget, eller burde ha oppdaget mangelen. Dersom du ønsker å heve kjøpet eller få en ny vare, returnerer du varen med feil sammen med returskjema. Vi refunderer dine fraktutlegg. Husk å oppgi navn og kontonummer.
Ved en eventuell tvist kan du henvende deg til Forbrukerrådet eller det lokale forbrukerkontoret for å få hjelp. Les også avsnittet om retur av varer.

Merk at synlige transportskader på sendingen må meldes i fra innen 5 dager til Halden fengsel.

VIKTIG INFORMASJON TIL DEG SOM KUNDE!
Eksport restriksjoner:
Leveringsbetingelser inkludert eventuelle eksport/import restriksjoner i henhold til OFAC, EU og FN.

Våre kundedata:
Alle våre kundedata behandles og lagres i henhold til gjeldene lover og regler, og blir ikke på noen måte delt eller gjort tilgjengelig til tredjepart.